Jom Tekan Menda Niey !!!

Selamat datang ke blog ana yang tak seberapa ini . Sila la baca entry entry yang ada . Kalau suka 'like' aje la . Dan , jangan lupa komen .Be my follower . Terima kasih . :P

sahabat bloggiey :)

Jumaat, 31 Ogos 2012

Hari-hari Terakhir Seorang Penganggur

assalamualaikum semua,
Dah lame giler x update blog. huhuhu. xde mood.

hari ni pun ak update blog ni as last day jadi penanam anggur bertauliah. hoho.

esok aku akan daftarkan diri aku as new student di USIM. hohoho. kawan ak cakap nanti aku jadi "ustaz profesional" la. huhuhu. ape xnye, dah study agama je tahun 1 n 2, tahun 3 n 4 baru tekan bahagian sains. tapi aku tak mengharap sangat pun nak jadi ustaz. aku ni orang biasa2 je. x pandai sangat bab2 agama ni. huhuhu.

sekarang ni baru sampai kat umah akak aku kat sepang, kire dekat la ngan USIM. boleh la aku balik tiap-tiap hujung nanti. hehehe. ni bukan sebab manje tau, tp sebab dah dekat, kire rezeki aku la boleh balik tiap-tiap minggu. mwehehe.

btw, aku stop kat sini dulu la, insyaallah esok, lepas daftar, aku update lagi. nak tunjuk tempat baru aku. hehehe.


Rabu, 15 Ogos 2012

Terawikh Ekspresss!!!!

Hangat hangat!!! Huhuhu..fuhhh...(amek nafas jap)
Ok, Assalamualaikum semua. Hehe. Ape yang hangat??? Camni, baru tadi aku blogwalking kat satu blog tu, terkejut la jugak. Pasai apa?? Pasal terawih. (-_-")

Apa yang pelik??

Isnin, 6 Ogos 2012

Lee Chong Wei & Olimpik 2012

Assalamualaikum suma..
Hari ni suma orang rasa sedeyh kowt. Napa?? Yela... Dah Chong Wei tak dapat bawak balik pingat emas Olimpik. 

Yess..aku pun terkilan gak, tapi aku tak kesah la sangat, dah takdak rezeki Malaysia. Kesian kat Dato' LCW, dia pulak jadi mangsa. Sebelum Olimpik, dia dah la stress. Banyak tekanan. Sekarang, bila LCW kalah, ada gak segelintir nak marah2 dia. Ape ni? Takdak semangat kesukanan la. Menang kalah tu adat permainan la. Yang suka ngutuk2 LCW sebab kalah ngan Lin Dan tu, cuba hang pi lawan Lin Dan sendiri. Kalah ka menang? Nak lawan LCW pun dah semput. 

Khamis, 2 Ogos 2012

Nasa Mengeluarkan Kenyataan Matahari Akan Terbit Dari Barat

Assalamualaikum ya sahabat..
Tengok tajuk kat atas??? What do you feel right now? Nervous. Tak taw nak cakap apa. Speechless (eh, sma je ngan tak taw nak cakap apa. haha ). Cheq taknak cakap apa apa dah. Hangpa sume bace la. Baca dengan teliti ya suma..

Like Sikit ;)