Jom Tekan Menda Niey !!!

Selamat datang ke blog ana yang tak seberapa ini . Sila la baca entry entry yang ada . Kalau suka 'like' aje la . Dan , jangan lupa komen .Be my follower . Terima kasih . :P

sahabat bloggiey :)

Isnin, 29 Ogos 2011

Ramadhan Di KMM

Assalamualaikum kawan2.
Sorri ek koz lame x update blog ni. Hehehe. Bukan xnak update, tapi xde line la kat umah. Ae tu modem wifi dah kne ‘bakau’ dek kilat. Huhuhu. Sblom ni ana duk kat kolej ana. Kat sana lagi la xleh nk update blog. Mane xnye , laptop xde, tambah2 lae, assignment byak. Mne sompat nak naep blog2 ni. So, sementara ana cuti raye ni ana nak post la something. Nak crite la sket sal pengalaman bukak pause kat kolej. Jauh bribu batu drpda family, kne bukak pose ngan kawan2 je tuk jangka masa y lame gak la( 2 minggu jer, tu kre lame gak la an??? :P ).

Like Sikit ;)