Jom Tekan Menda Niey !!!

Selamat datang ke blog ana yang tak seberapa ini . Sila la baca entry entry yang ada . Kalau suka 'like' aje la . Dan , jangan lupa komen .Be my follower . Terima kasih . :P

sahabat bloggiey :)

Ahad, 24 Julai 2011

basketball + omwork + 4 cite = ???

hari nie mmg mletihkan. mcam2 citer ak tgok ae nie, ahahahah . sumer ak layan, criter cinte, seram, jepun . ahaha . best3 .

Khamis, 7 Julai 2011

gambar dan gambar..

assalamualaikum dan salam satu Malaysia semua!!! hahaha . da lama ana tak jadi penglipur lara kat sini . huhuhu . almaklum la , da jadi tugas sebagai pelajar , kene la fokus kepada pembelajaran je . ta boleh la selalu melencong ke perkara yang bleh mmbuang msa . hehe . so , today , i think i want to share smthng with you all . kikiki . actually just nak share gambo jer . gmbo sepanjang stay kat KMM . hehehe .
antara shbt sahabi yng bru di KMM juga merangkul kawan praktikum .


pemandangan dari KMM dari blok C4

gelanggang tenis, bola keranjang , bola tampar dan astaka

padang yang mnjadi tempt perhimpunan kami semasa mggu orientasi.

petang y indah

sinaran sang suria

my roommate & my first chinese fren. Boo Kok Siang .


jom pi semayang maghrib

kawasn makmal bio, kim & fiz .
NaCl , i think ... hahaha . lupa :P
 pemandangan dan pemandangan .


























kucing kat cni memang banyak . tiap2 hari bole tgok dyorang gaduh . hhahahha



blok C4 , kolej kediaman ku . :)

elaun masuk , semua pakat beratur . huh , letih seyh .

bratur baek2 .

kucing pun nak bratur gak ke?? hahaha .



sekian saja lah tuk kali ni . len kali ana curi mase tuk smbung post entry lg ek . hehehe . assalamualaikum .

Like Sikit ;)