Jom Tekan Menda Niey !!!

Selamat datang ke blog ana yang tak seberapa ini . Sila la baca entry entry yang ada . Kalau suka 'like' aje la . Dan , jangan lupa komen .Be my follower . Terima kasih . :P

sahabat bloggiey :)

Jumaat, 6 Mei 2011

Keputusan Permohonan Kemasukan Pelajar Ke IPTA Lepasan SPM/Setaraf Sesi Akademik 2011/2012

Bismillahirrahmanirrahim . Ya Allah , sesungguhnya aku redha dengan segala ketentuan Mu . Dengan segala perancangan Mu . Sesungguhnya , sebaik baik perancang adalah Dia , tuhan yang menciptakan alam semesta . Langit dan bumi . Ya Allah , aku hanya mampu merancang , namun , Engkaulah yang maha menentukan .

Rabu, 4 Mei 2011

Ada Apa pada TEMBIKAI ???

Wahhh . Lame la tak update blog . Ntah la kenapa . Maybe jari nie malas nak bergerak siket . Hahaha . Oklah , malas nak bebel manyak2 . Straight to da point je . Oleh sebab hari ni ana uat jus tembikai . Ana nak share lah sket sal khasiat tembikai ni . Skali sekala , nak gak ngomong sal kesihatan an ? Kalau taw makan je , x best gak . Teringin gak nak taw kebaikan ye . Keburukan ?! Ntah la . Tak search kat google tadi . Nak share yang baek2 je . Hehehe .

Like Sikit ;)